Suget

Okej, here goes. Jag ska försöka förklara en känsla som jag inte vet om andra känner till? Jag och min vän gör det iallafall. Som ***.
Som en början; alla vet hur det känns att vara extrem-sugen på något? Typ när du bara måste ha chips. Du bara måste ha sältan och fettet kombinerat i den lilla krispiga skivan, och när du tagit den första så finns det ingen återvändo. Ja, inte gör det det för mig iallafall. Ni kan säkert lägga av, när ni blir tillfredställda. Innan ens påsen är slut. Har man suget, så inträffar inte detta. Halvvägs igenom påsen kanske man är mätt. Jaha? So? Chipsen smakar fortfarande gott. Allt annat här i världen som är gott är fortfarande gott och munnen skriker efter det goda, söta, feta, förbjudna. Även om magen är full, även om maten står upp i halsen, så smakar allt fortfarande som det alltid gjort.
Suget är något förfärligt. Det känns på tungan, i hela munnen, som en magnet som bara suger åt sig allt, och äter man det inte så suger det ännu värre. Man blir förblindad och kan inte tänka på annat än just det man vill ha för stunden. Det gäller att distrahera sig. Jag har, i ett extremsugfall, satt mig och skrivit ner alla godissorter jag kunde komma på på några papper. Nej, suget går inte över för det.
Jag har suget nu, imorgon, igår och i övermorgon. Jag vill jämt äta, men jag kan inte. Det finns spärrar i huvudet - jag vill inte ha något i mig. Jag vill vara smal. Jag vill helt enkelt inte äta. Men jag vill äta. Men jag vill inte äta. Det är suget som vill ha. Det är jag som inte vill ha. Om man matar suget med det det vill ha, ens en liten flis, så tar det över hela dig, och man äter ohämmat tills man inte kan svälja mer, eller går och lägger sig.
Jag kan nog inte förklara bättre. I vilket fall så är det förfärligt. I detta nu tuggar jag tuggummi efter tuggummi, suget, suget, suget.
Slutsats? Suget suger.

Självkänsla

Self esteem is running low
Ran out of good times much too long ago

Fick reda på resultaten för det oförberedda provet vi hade på den 1:a Cambridgeengelska-lektionen idag, kommer inte ihåg mitt score nu, men jag kommer däremot ihåg att jag såg på listan senare när jag skrev på att jag tagit emot en bok att jag inte såg nån med högre! WOHO, jag suger alltså inte totalt, på engelska iallfall.
Vill flytta, NU.

På släktgrejimojen åt jag inte så mycket. Helt OK! Ser fram emot morgondagens vägning, ska bli sjukt spännande. Älskar att de hur vikten ändras beroende på hur jag äter. Man lär verkligen känna sig själv.

Illvilligt inställda ICAister

Idag när jag skulle handla Läkerol och tuggummi, samt ingredienser till morgondagens middag, så BJUDER DOM PÅ FETT JÄVLA GOD (OCH FET! FEEEEET! säkert) TÅRTA! Jag hade inte ätit på hela dagen, bara druckit vatten och tagit 1 koffeintablett så vem är jag att stå emot? Just då kändes det ok men nu så håller jag på att gå ner mig totalt, jag hatar, hatar, hatar mig och min kropp. Jag hatar att jag ser så sliten ut. Hur gammal är jag liksom?
Åt ½ bit.... Det var vanlig ljus botten utan någon smak typ (?), ett tunt lager hallonsylt (kan ha varit någon annan röd), ett annat lager med vaniljkräm och grädde. Utanpå var den klädd med svart sugarpaste. Det var inte marsipan, för det smakade gott. Och nere i kanten var det spritsat någon form av smörkrämsglasyr. Fuck ICA!

Om flodhästen

Jag är TJOCK är egentligen allt ni behöver veta.
Men bara för att jag fick frågan så är jag kort också. 1,70 m. Vill vara lång! Typ 1,76! FAN i helvete.
Idag vägde jag iallafall 50,1 och det betyder att jag gått ner 1,1 kg sedan igår. Tihi


Sick

Har suttit och kollat på matbilder ända sedan jag skrev senast. Normalt?

image16


image17

image18

image19

Nä, okej, jag ska sluta. Det är ju inte någon matblogg direkt... Men let me know if y'all liked it, 'cus I can ensure you; there's more where that came from.

Bra.

Jag åt inget. Det fanns bullar och kakor och äppelpaj, men nej nej och åter NEJ. Självkontrollen är på återtåg. Och jag har kommit på en sak - det är lättare att äta mindre när man är borta hos någon, så imorgon kanske jag inte alls kommer äta mycket.
Till middag idag var det lax med dillpotatismos och "stuvad" savoykål. Snarare savoykål kokad i matlagningsgrädde. Oh well. Vill gå och lägga mig, är så trött och vill bara se vågen på 50,nått imorgon bitti.
Men jag vill ha kladdkaka. Hels en kladdig fransk chokladkaka. Eller slevvans brownies med glasyr. Eller grannens nybakta äpple/vanilj/kokos-bullar. Eller choklad. I vilken jävla form som helst, ge mig CHOKLAD! Nä, nu ska jag kolla på bilder på choklad. Choklad.

Hallonte

Sitter och dricker hallonte. Har ätit läkerol giants och tuggummi. Inte alla läkerol i påsen, dock. 3/4 kanske. Ska vara barnvakt om ca 1 h. Jävla skit, för jag lovar att det kommer finnas massa kakor och bullar och shit.
Jag vägde samma idag, så stod still från igår. Jaha. JAHA
Är så frustrerad, är det där nedrans släktkalaset imorgon. Jag vill inte. Jag är för tjock, och jag vill inte äta där. Jag vill aldrig mer äta i någons åsyn. FAN, hur kunde jag äta upp mig så från 48,3 kg? Jag började ju trivas i mig själv då! Nu flödar fettet.. Fett, fett, fett och jag hatar mig.

Minnet sviktar

Just det, kom undan både frukost och lunch. Men fick väl i mig dom kalorierna av glassen nu på kvällen. Vill gråta. Myror i hela kroppen, TÖM MIG! Har dock beslutat mig för att inte laxera förän söndagen den 9onde. Om jag ens ska göra det alls. Men om jag inte gått på toa då, vilket jag inte tror jag kommer att ha gjort, så ja. Vad ska jag göra annars liksom? Ge mig ett enda vettigt och bra förslag.
(Jag var aldrig på gymmet, förresten. Sket i det när jag kom undan frukosten. Hade dock varit jävligt välbehövligt. Hatar mig.)

Indiskt

"Pappa" åker till Österrike här på fredag eller när det blir. Då missar han den enligt honom så himla heliga fett-fredagsmiddagen, så istället så skulle den inträffa idag. Men JAAAAAAAAAA vad glad jag blir.
Indiskt. Haha, jag åt typ 3 kycklingbitar och 1 skiva fläskfile, lite ris, mix-sås, sådan man gör av ett pulver och vatten, lite raita, för mycket Naan-bröd, nästan 2 pupadums, eller hur det stavas. Samt 2,5 gurkstavar. Glass till efterrätt, Carte´d´or Vanilla Light. Säkerligen lika fet för det, och så ovärd för den är INTE GOD.
Jag bara klagar. Vägde 51,2 idag, förresten. Coolt att jag gick ner 8 hg sedan igår. Hm, ioförsig så var det ju seriöst något mysko med 52 kg.

FDHGJKESDNGMHFK

Gick och la mig pga trötthet, utmattning och uttråkning. Och nu, 1 minut efter jag vaknat så vad gör jag inte? Jo, stoppar i mig typ 7 jordnötsringar och ½ chips! Jag HATAR mig, hur SVÅRT kan det vara att låta bli?! Blir så äcklad, besviken, arg! 
Man skulle ha en såndär slang in i magen. Och använda den för att ta ut istället för att ta in, men nej, då har man sjunkit lågt.

Svagast.nu

Ja, det måste vara jag. Pallar inte ens en dag utan mat utan koffeintabletter. Och jag som var övertygad om att det bara var placebo. Var tvungen att ta mig lite gröt nu när jag kom hem (lite mindre än ½ port) samt 4 vindruvor och 1 katrinplommon. Fun Light Ice Tea också... Och tuggummi har tuggats frekvent genom dagen. Har även fått i mig en Sprite Zero. 5 kcal. Ska fixa inbjudningskort till mitt födelsedagsfirande idag också. Skulle vilja ha en liten tillställning för vänner också, men det går inte för då hade vi typ blivit 3 personer. Skoj.

FETT

image14

Seriöst, har någon någonsin, ever, skådat en mage med mer fett på? Jag äcklas något otroligt. Avskyvärda varelse!

image15

Något mer smickrande vinkel men man ser fortfarande fettet speciellt på nedre delen av magen. Repulsive

Ids inte ha större bilder då ni säkerligen hade kräkts på skärmen. Att jag ens gör detta

Ovisshet

Magen börjar lugna sig och känner min inte fullt lika svullen. Känns så osäkert, gjorde bullarna idag att jag gick upp? Står still? Vill ha hunger, nu. Imorgon blir en bra dag, det måste. 
Ska iallafall till gymmet, men det blir nog mest löpband för min del. Ska springa bort den eventuella frukosten när jag känner att jag tränat färdigt, då ska jag träna extra så jag VET att den är borta. Sedan, om jävelskapet till 29 augusti även har bjudit på lunch så ska den också bort. Vi har förresten kolsyrat vatten i bamba, märkte jag förra veckan när jag tittade in. Coolt!

Frukost

Som kronan på verket så har jag inte sovmorgon imorgon, vilket betyder att jag antagligen blir tvungen att äta frukost. Även om det handlar om max 100 kcal så SUGER det så jävla hårt just nu, när jag är smällfet, tung som en oxe och behöver svälta! SNÄLLA
Häromdagen körde jag 5 Toilax, fast uppdelat, 2 på förmiddagen och 3 på kvällen, men jag tror mellanrummet var alldeles för stort för pga träning emellan så hade de 2 första redan givit effekt när jag tog de andra. I vilket fall som helst har magen varit helt fucked up sedan dess. Inte att jag behöver gå på toa, det finns inget i tarmen, men den är bara helt cp. Känns som tarmarna är en orm som rör sig, ungefär. Nog om denna underbara företeelse, och back to the books! Har fysik att göra. Eller ja. Repetera, kanske. Inte helt nödvändigt då jag känner att jag redan kan det, men jag ska likt fan ha MVG i Fysik B, så för att vara på den säkra sidan så ska jag försöka ägna några minuter åt centripetalaccelerationen.
Fixade förresten helgjobb idag, på samma ställe som jag sommarjobbade på (godisaffär). Men jag ska inte äta, det vet jag redan nu. Det går att stå emot. Speciellt när man ser hur alla barn kladdar. Och nästa torsdag börjar baletten! Åh jag längtar längtar LÄNGTAR och jag vill väga iallafall 50 kg då. Borde inte vara för svårt. Eller det är inte det, alls. Jaja, nu Fysiiiik!

Happenings

I förrgår dog min dator. Bara la av. Igår gick den att starta i ca 20 minuter innan den dog igen. Idag tog pappa den med sig och fick den lagad, med nytt nätverksaggregat och fläkt och lite andra saker. Så det känns bra. Jag bytte hårddisk för inte alls många månader sedan så det var skönt att det inte var den som rök, det hade varit väldigt underligt...
På fredag är det släktkalas och jag kommer vara tjockast av alla och jag vill bara gråta för jag vet en där som har problem med mat och träning och jag är inte alls glad i henne. Vill inte träffa henne, mår inte bra av det, speciellt inte nu. Jag vill bara avreagera mig och skriva exakt vad jag känner men det faktumet att vi är rätt nära släkt gör att det känns så elakt. Jag försöker att vara en bra människa. Även fast jag vet att ingen tycker om mig. Heeey emo kid. Jag hatar självömkan, och jag hatar mig. Mig och mitt fett. Feta, feta jävla jag.

6th sense

Vilket sjätte sinne jag måste ha, idag vägde jag 52 kg, efter laxering. Det är bara inte möjligt, jag vägde för sjutton gubbar 50,6 i lördags! Jag vet varken in eller ut, känner mig som en uppblåst flodhäst.
Igår var ok - åt bara grönsakssoppa på buljong (och grönsaker samt lite kyckling i då) och läkerol och tuggummi.
Idag har jag också ätit sjukt mycket Läkerol och Extra Pastilles samt tuggummin, är helt uppblåst.
När jag bakar brukar jag gå över till grannen med endel, och idag fick jag smaka på alster därifrån. Åt 2 bullar, som var helt ljuvligt goda men min dag blev ju helt förstörd. Till middag blev det en fettig korv på 79 g (210 kcal/100 g) samt couscoussallad (couscous, tomat, lök, olja, citronsaft, salt och peppar) och curry/äpple/dill creme fraiché. Fett. Fett. Fett. Imorse åt jag även ett äpple. WTF?! Jag hatar mig.

Lite uppehåll

Jag mår pyton
Dessutom väger jag säkert 52 eller något
Laxera laxera laxera

Klassiska Brownies

image13

100 g grovhackade valnötter
4 ägg
3,5 dl (1,5 cup) strösocker
140 g smör
½ tsk vaniljextrakt
2 1/3 dl (1 cup) vetemjöl
knappt 2 dl kakao

Smöra en form som är 20 x 25 cm (min är 20 x 26), eller klä den med bakplåtspapper.
Om man vill kan man rosta valnötterna i ca 10 min i 170 grader, det gjorde dock inte jag då det bara kändes som ett extra tidsmoment, och jag ville ha brownies.
Vispa äggen skummiga och vispa i sockret i någon minut. Tillsätt det smölta smöret droppvis. Eller ja, häll i lite i taget. (Nu har du en fin blandning att leva på - fett, kolhydrater och proteiner i en väldigt god mix). Efter någon minut blandar du i vaniljextraktet.
Skeda ner mjölet och kakaon. Jag blandade dessa två i en separat skål först. Man ska egentligen röra ihop detta med en slev men jag körde på låg hastighet med vispen istället. Tillsätt tllsist nötterna.
Häll i formen och jämna ut.
Grädda i 170 grader i ca 25 min. Jag hade inne min i ca 21 - 22 min och den blev bra, fast nästan för torr i kanterna. Jag gillar kladdiga kakor, men det är ju individuellt.
Det står att den ska svalna helt innan man tar ut den ur formen och skär upp den, men tror ni jag hade tid med det? Aldrig, jag hade grannar att ge bort till och ett eget sug att mata.
Tyvärr så blev den inte så god som jag hoppats, men det blir i princip inget, så.
Betyg: 6/10, eller ja, i överkanten på 6an. Kakaon ger en ganska skarp smak, men sockermängden jämnar ut det hela rätt bra. Nästa gång ska jag göra enligt ett annat recept, jag tror det kommer att bli bättre! Eller hoppas.

Fredag

Först tänkte jag skriva "Söndag". Sedan "Lördag". Sedan "Söndag" igen, och tillsist så kom tanken att det är något som inte stämmer. Tro fan det din knäppis, det är ju fredag. Haha. Suck.
Idag började Cambridge-engelska-kursen, som i mars när allt är förberett går över i Engelska C. Jättekuuul, känns som att det för en gångs skull ska läsas en riktig en. kurs, där man kanske behöver anstränga sig lite. Började även Samhälls-kursen. Jag hatar samhäll över allt annat, det och sådana ämnen som typ geografi, religion osv. Historia är dock intressant. Nej, tacka vet jag gud för siffror, formler och logik.
Träningen idag gick ganska bra, men det var tungt. Stränga regler dock! Vi får se hur det blir med fortsättningen.
Imorgon är det kräftskiva, som jag längtar. Kräftor, västerbottenostpaj och vitlöksbröd. Hujeda mig, kommer äta ihjäl mig. Åh sådan ångest och ändå längtan. Vad fan ska jag ta mig till? Hatar mig. Hatar idiotiska mig, som köpte ytterligare ett nytt paket laxeringsmedel idag. Vad i HELVETE, jag sa till mig själv för 2 paket sedan att detta var slutet, jag måste få igång min mage igen. Men sedan äter jag, och jag ser så tjock och gravid ut och kan inte gå ut utan mamma-kläder, och så är vi igång igen. Hatar, HATAR mig!

Evig sömn, tack

Mår inte bra. Blir alltid deppig när jag inte äter. Är det verkligen sant att man får belöningskänslor när man äter? För visst mår jag kanske fysiskt bättre om man bortser från magsmärtorna och de ständiga uppstötningarna som är så sjukt vidriga, men... Idag har jag ätit några Läkerol Care Honey with Liqourice som smakade skit rent ut sagt, vill slänga dem. Sedan några tuggummin, ett lättsaltat potatischips (för att visa att jag kunde utan att äta mer eller något), samt 2 halva portioner gröt. Och Fun Light. 200 kcal? Herregud, och det är 246 i en 56 g's Japp-bar. Sinnes! Och tidigare i somras när jag jobbade åt jag sånna för de var de som innehöll minst av allt onyttigt... Hatar mig själv bara. Så mycket... Just nu känner jag bara för att äta ohämmat med mat tills jag väger 56 kg igen... Vägde 50,8 idag men det kanske jag skrivit redan. Jag vet inte. Vet inget.

Gröt

Nu skapade jag recept-kategorin i ren frustration för att jag inte får baka någonting. Men vem säger att jag bara fick posta recept på bakverk? Nu blir det istället GRÖT!

Min version på fiberhavregrynsgröt

image12

0,5 dl fiberberikade havregryn
1 tsk krossat linfrö
massa salt
1 dl vatten
...in i micron-sången... (1 minut)
Salta antagligen mera.
Kaneeeel!
Idag lyxade jag till det med 1 tsk äppelmos
½ dl mjölk

Kan inte uttryckas hur sablarns gott det är! Har ätit det 2 ggr nu på eftermiddagen! Det är min middag. Eftersom receptet "är" ½ portion så har jag alltså ätit "1". Tycker det är knäppt, det blir mycket när man gör ½ nämligen!
Den gula sörjan på bilden är en vitaminbrus som jag släppte i Fun Light lemon Ice Tea, tyvärr så blev inte smaken godare (brustabletten smakar vedervärdigt), utan i princip sämre, mår illa här. Har pressat ner typ 1 dl.
Sablarns! Vad gott det är med gröt. Stort tack till Poppy också som introducerade mig för fibergrynen.

"...som en liten cell"

Underbara, underbara vän. ♥
Ska svälja en ipren till och sedan gå och lägga mig och läsa. Mitt hjärta är lätt som en fjäder just nu och kampen om (ja, kampen om vad, berätta det för mig) känns lite lättare.

Uppladdning

Har laddat upp med 2 g ibuprofen! På något sätt funkar Ipren 400 mg så mycket bättre för mig (varesig det gäller huvudvärk, laxeringssmärtor eller mensvärk, som jag inte har haft på ett nedrans långt tag nu, skönt att slippa bara) än Alvedon och Panodil. Har aldrig provat Treo, men eftersom jag har något som funkar bra så ser jag ingen anledning.
I vilket fall så tänkte jag att prinsessor kanske skonas från ont i magen? Igår när jag skulle sova så visade det sig så finurligt att inga fetton KAN sova i sängen för rev- och höftbenen blir ju extra synliga när man ligger ner. Så det var en liten tröst. Fy farao vad patetisk jag låter! Jag och min fantasi-värld.

FINITO med versaler.

Nu är det slut, slut och återigen SLUT. Tänker inte skriva vad jag ätit idag, eller jo visst, varför inte förnedra sig ytterligare?

3/4 tomat, 5 kidneybönor, ½ grönsaksbiff, 1 msk kall sås gjord på typ fil eller något samt ½ glas mineralvatten till lunch. So far so good.

Sedan åkte jag och de 2 som jag mest är med i skolan till det närmsta köpcentret för jag behövde köpa ett nytt lås, för har tappat bort mitt gamla. Så köpte vi godis på mitt jobb. Jaha. Strax under 3 hg.

Sedan var allt kört, min hjärna gick på högvarv och jag kunde inte tänka på annat, blev helt förblindad, inte en tanke på att jag inte "fick" laxera och att jag inte kunda äta pga det. Nej, nej.

Så efter skolan köpte jag en Daim Cappucino och en dammsugare. Hade lite godis sparat också. Egentligen skulle jag ju väntat med nästan allt tills jag kom hem men gick det? Nä. Såklart inte! Skulle ju bara äta lite så alla lärare och klassisar såg. Fuck. Ja, i vilket fall. Så blev det sedan lite cashewnötter, 1 biscotti-kaka.

Sedan satt jag barnvakt och mamman hade bakat kaka och lagat mat till mig. Tackar! VERKLIGEN! Åt 1 bit av kakan och ½ potatis, samt 3 finger-marie-kex.

Hemma skulle det ju bestämt ätas mera, så fick lov att ta mig en blåbär-banan-vaniljyoghurtssmootie (ja, visst, bra, mjölkprodukter gör att höljet på laxeringstabletterna löser upp sig tidigare, så HAHA), samt några pastaskruvar med köttfärssås och en varm macka med tomatpuré, västerbottenost, 2 skivor rökt kalkon och oregano. Rundade av med 3 Toilax.
Tänk om jag hade haft lika bra minne för saker jag faktiskt behöver komma ihåg. Hatar mig.


Orkar inte

Jaha. Så idag så såg jag att alla blivit tjockare under sommaren. Då kunde ju inte jag komma där och ha blivit smalare, så jag köpte godis idag igen!!! Men känner mig helt likgiltig. Ska laxera ikväll, och så var det med det. Det blir mina 3 sista tabletter. Vet inte vad jag ska göra. Har aldrig funnit mig själv utan dem på länge, nu kommer jag stå utan utväg. Men ska på kräftskiva på lördag, och då vet jag att jag kommer äta så skulle verkligen behöva ta några på kvällen där med. Men det går inte, även om jag köper nya, för jag har träning 12 - 15 på söndagen.
Jag tycker mig se att jag gått upp i vikt. På 3 dagar.
Alltså, ... Nu var jag nära att förklara hur äckligt fettiga vissa har blivit. Men jag är inte den personen som är elak. Eller, rättare sagt, jag var inte det. Nu känner jag inte mig själv längre. Men jag kämpar för att den gamla tjejen ska komma tillbaka, fast i en snyggare och smalare förpackning.

easghjgufysf

51

Mer träning

Ser nu att jag har träning även på söndag. Wtf am I gonna do? Detta sätter käppar i hjulen för mig. Då kan jag inte laxera säkert på lördag. Vadfan! När ska jag laxera?! Måndag? Känns inte soft att gå med 2 veckors mat i magen! Och det känns inte heller soft med magsyreattacker för att kroppen är så jävla dum och sprutar på som fan när man äter i någon lite större mängd än normalt! Fräter i hela halsen. Saltsyra och pepsin. Gött. Nu ska jag lägga in lite Sean Kingston i iPoden och sedan lägga mig och läsa.

Prinsessan är inte här längre

image11

Egentligen får bara den smala prinsessan sova i sängen, men eftersom jag lär få blåmärken av att ligga på golvet så måste nog idag tyvärr den kalorifyllda flickan sova där inatt. Jag kommer ju inte direkt känna mig bekväm inatt. Eftersom jag inte är bekväm i mig själv. Magpumpa fram prinsessan, tack. ♥

Tankar; planering

Jag vill:
Inte äta (Har möjlighet till detta: Frukost måste kanske ätas imorgon. Lunch är osäkert. Är det smart att det första man gör på det nya skolåret är att skippa lunchen mitt framför de elakas ögon? Middagen kan jag inte räkna med att komma undan. Herregud, jag kan ju inte äta alla 3 målen. Nuuu blir det jobbigt här)
Laxera (Har möjlighet till detta: Idag - effekt imorgon runt lunch. Imorgon? Möjligt. Effekt runt lunch på fredagen, eventuellt på morgonen, beroende på när middagen är, eftersom jag tar dem efteråt. Verkan klar innan träning på fredagen, på så sätt är det möjligt. Men Onödigt att laxera innan fredagmiddagen, och sedan på lördag blir det ju frukost och kräftskiva på kvällen... Enda positiva är att det kanske är bra att tömma innan? Lär bli väldigt fullt annars. Laxering på lördag kväll vore annars att föredra. Eller varför inte sent på söndagen? Har håltimma efter första lektionen som jag kan sitta på toa på! Nu svävar jag iväg. Och har inte kommit fram till ett resultat.)
Träna. Kommer ske närmast nu på fredag, 18 - 21.

Nä, såhär får det nog bli; ingen laxering idag, eller imorgon och inte på fredag heller för den delen. Det känns jobbigt, men ibland får man bita ihop! Berätta för sig själv om igen att det inte räddar mig under några redan svalda kalorier. I vilket fall, så hoppas jag på att träningen kanske får igång systemet lite (mamma och pappa bråkar, terminen är igång och likaså bråken). Jag vill ju se smal ut på träningen, men om jag äter lite både imorgon och under dagen på fredagen, så lär magen gå ner lite. Så får jag se när laxeringen blir, lördag eller kanske söndag.

Nu blev detta väldigt rörigt... Men så ser mina tankar ut.

Middagen...

...blev på Pasta E.T.C. Åt fettucine med purjolök, kräftstjärtar samt vitvinssås. Gräddbaserad, som fan. Uäck, vad stora portioner de har där. Åt även 2 skivor vitlöksbröd till förrätt! Mamma och pappa åt 3 var. Efter maten, hade jag som vanligt suget. Borde nog ägna ett inlägg åt att förklara just detta fenomen. Men inte nu. I vilket fall så var det inte helt outhärdligt, men nog så jobbigt. Isteet och lukten från de tomma Twizzlers-förpackingarna fick vara ett litet bot. Försökte även fokusera genom dimman på vad min "far" sa tidigare; Skyll inte på att du inte kunde stå emot. Nu är det ju försent, men tänk på det innan nästa gång.
The strawberry Twizzlers contributed with approx. 245 kcal
The Twizted Berry Twizzlers played their part in the making-me-fat game, and put 125,5 kcal in me
The Geisha gave 545 kcal
The Center with a taste of Hazel contributed with 320 kcal
That gives me a grand total of 1235 kcal - and thats just the candy!
Nedrans tur att imorgon är en annan dag. Dock så kanske jag inte kommer undan frukosten. En 100 kcal's gröt gör väl ingenting i jämförelse med dagens, men... Egentligen... Jag tänker inte väga mig imorgon. Eller jag vet inte, ska försöka stå emot. Nu kommer maträdslan igen. Jag vill aldrig äta igen, snälla gör mig tom! Vill laxera! I övermorgon är det 1 vecka sedan. Jag har såklart inte varit på toa helt och fullt sedan dess. Men jag får inte laxera, inte nu. Ska inte. Måste motstå. Eller ska jag, förresten? Jag kan springa på toa i skolan, inga problem. Nä, nu måste jag göra en planering.

Iste

Jag bara bälgar Fun Light Lemon iste kvällarna i ända känns det som. Har aldrig kunnat dricka någonting i den mängden så fort. Ett stort 3,5-dl glas sveper jag fort. Har alltid varit väldigt förtjust i iste. Men ingen kalorifri variant tillfredsställer så som äkta iste, haha. Fast det har jag inte druckit på bra länge nu. Men jag ska, på nästa solsemester. Då ska jag även dricka Fanta Citron!
Vill så gärna skapa receptdelen här. Men jag har bestämt mig för att inte göra det förän jag bakar något! Så ja, så länge som jag inte postat något recept med bild på mitt resultat så kan ni sova tryggt om natten med vetskapen att jag ännu inte bakat mig ännu fetare.


Deep shame

Kina-mat, Pasta E.T.C, vad? Jag ser inget annat än mat för tillfället. Mat. Mat. Måste. Äta.
Sluta! Din kropp lurar dig! Den kommer suga åt sig varenda picogram fett som finns!
Säg inte så till mig... Jag börjar ju gråta. Vill ju bara ha mat, och glömma allt spy-godis jag ätit idag.
Ditt feta as köpte en rulle Center. Du har minst självkontroll i världen. Du tyckte ju inte ens om den, och ändå åt du! Det finns inget som du kan säga till ditt försvar!
Men mamma då? Jag måste äta. Och för mormors skull! Hon hade aldrig klarat av att se mig såhär...
Försök inte. Försööök inte! Du vet vad som krävs för viktnedgång. There's nothing more to it.
Men jag kör igång på riktigt imorgon. Jag ska ta mig i kragen, bara jag får mat idag, snälla, låt mig få äta iallafall lite ifred idag... Bara idag...

Put the blame on me

Bara skriver och skriver. Måste få utlopp någonstans! Ny kategori förresten. Sitter och lyssnar på Akon. Igår (eller var det i förrgår? dagarna flyter ihop) började jag lyssna på honom och Timbaland. Har ingen ny rock att höra på så då blir det så. Nu känns det som om jag skyller ifrån mig. Fattar inte vad jag sysslar med. Jag gillar massa musikstilar. Skit samma.

Jag har gått ner 10 kg från dess jag vägde mest. Vilken jävla valross. Jag blir tårögd och illamående. HUR kan jag ha sett ut så..? Då var mitt bmi 20,4.

Jag vet att allt är fel! VET att hela jag är ett stort fel! DEFEKT

Jag hade inte fått en OK-stämpel av tomten om jag hade gått igenom hans kontroll


Babbel

Jag kanske skriver förvirrande? Så mycket godis och skit som jag äter, kanske det inte verkar som om jag bryr mig egentligen osv. Kanske skulle berätta lite historia och inte bara dagens events för en gångs skull.
Jag har alltid haft en "sweet tooth" om man säger så, alltid älskat onyttiga saker, och då främst godis. Förr var jag inte så förtjust i pizza och grädde och endel annat som är onyttigt och fett, men sedan jag började bli medveten om hur dåligt det är, så är det ju såklart gudagott. Allt som är förbjudet vill jag ha - och det gäller inte bara ätbara saker.
Därför är det nu så att jag vill ha allt, hela tiden. Allt godis, all mat, osv. Missförstå mig inte med att jag äter så himla mycket godis - jag älskar mat också! Det är bara det att allt som innehåller kcal ger mig ett helvete för det mesta. På riktigt jobbiga dagar är det smärtfyllt att äta gurka! På de dagarna är det mest kämpigt att över huvud taget äta eller dricka alls, att fylla min redan feta kropp med ännumera. Därför hoppar jag ofta maten för att äta den där glassen eller godiset, chipsen eller nötterna. Eller kakorna, bullarna eller snacksen. Visst vet jag att det innehåller mer kcal, men suget är så starkt. I de stunderna är allt som finns i huvudet att man ska få det gooda goda snart. Och vetskapen att man snart ska svälta bort det hektot / de hektona.

Min slutnota idag kommer hamna någonstans mellan 1500 och 2000 kcal, tror jag. Tänk om mina klasskamrater visste vilket äckel jag är. 


Respons

Vill bara uttrycka min gratitude över att jag får en kommentar då och då! Det är väl inte alltid så skojigt innehåll någon plitat ner, men det ger ändå mig lite bekräftelse på att någon faktiskt läser, och det tycker jag är helhäftigt. Någon läser vad jag skriver. Meningslösa jag får någon att offra lite av sin tid för mina patetiska ord.

Undanflykter

Sitter här och tuggar på. Har bara Strawberry twists kvar nu. Men goda dom också, även fast Berry var sinnes goda. Tror det blir ostkorv och bulgursallad till middag idag... Känns inte så kul. Men bättre på en dag som denna än en ångestfylld dag när minsta kalori smärtar som ett piskslag i ansiktet.
Visst vet jag att jag kommer gå upp tills imorgon. Och visst är jag rädd för fredagen om jag träffar en gammal klasskompis som ser riktigt bra ut, och måste då krama honom... Han väger dubbelt så mycket som jag. Det är häftigt.
Fan, har bara 1 twist kvar. Hata tjock-tjocka mig.

Twizzlers

Godis-frenzy.  Min kompis hade med sig godis hem till mig från USA; Twizzlers. Fick både en king size med jordgubbsmak och en vanlig liten med "Twizted Berry". De var sjukt goda. Jag älskar USA.

image10

Det räckte såklart inte för idiotiska mig, utan fick flipp och köpte en Geisha Orange Dreams på vägen hem.
Mår inte så dåligt som man kunde tänka sig, vilket är bra. Planerar tillochmed inköp av center imorgon. För jag var ganska glad i skolan idag, när jag märkte att de som jag oroade mig för skulle ha blivit smalare inte har blivit det. Moaha. Men nu får jag ha mamma-tröjor (tröjor som inte sitter åt över magen) resten av veckan för att dölja att jag har ätit mer än 1 mål. När jag har det syns det förfärligt mycket nämligen.

Skola

Jaha. Då bär det iväg om mindre än 10 minuter, tåget går om 20. Dfgshwaght. Har ingen lust! Jag såg inte tillräckligt smal ut idag! SER inte tillräckligt smal ut rättare sagt. Gått upp 5 hg sedan igår. Så jävla sjukt, vägde ens det jag åt så mycket? Jävla glass. Älskade pizza. Kan inte vänta förän jag får det igen. Men då ska jag väga under 49, men det är inte så svårt fixat, faktiskt... Bara det att jag har en förkärlek för glass. Haha, det patetiska är att jag varje gång när glassen letar sig in i mitt system tänker; Jag går ändå inte upp av glass. HAHA, årets skämt. Eller jag vet inte, fattar fa (nu var jag nära att svära) inte hur min kropp funkar.
50,3 kg... 5,3 kg till lägsta vikten i klassen. Haha, man kanske skulle satsa.

Release!

I'm out of control! I'm out of my mind lalala. Pizzan idag. Jag har inte ord för hur god den var. Skulle helt seriöst kunna skriva ett A4 eller något om denna knappt halva pizzans härliga helighet. Kräftstjärtar, curry, paprika, vitlökssås... Tomatsås och ost såklart... Ost! Denna underbart hemska skapelse. Bröd... Gud, bröd i olika former hade jag nog valt som enda föda om jag var tvungen att välja en sak! Till detta räknas då såklart både jäst- och bakpulversbröd och då kan man även göra bakverk.
Känner mig rätt fattig för tillfället. Har endel pengar men dom måste jag ha som självrisk när moppen ska in på reparation, om jag nu får tummen ur röven någon gång, den skulle egentligen varit borta för längesedan!
Imorgon börjar då alltså skolan. Jag har normalt sett svårt att sova, och särskilt då jag inte äter mycket. När något särskilt ska hända dagen efter är det nästintill omöjligt för mig att träda in i sömnens rike. Att resa någonstans inför resor utomlands GÅR det bara inte), skolstart, skolavslut, större kalas, ja tillochmed en dag före en dag som jag vet att jag ska få äta något gott på! Så ja. Idag är det bara att uthärda. Jag tänkte ta lugnande, men jag glömde, och nu är det försent, de lär inte hinna verka. Hade varit en sak om jag inte ätit så sablarns mycket idag.
Och vadfan är det med Timbaland? På nya plattan finns det 17 spår och det är features i varenda låt förutom EN!

Inhandlat

Idag har jag köpt 4 böcker, 1 linne, 1 pizzaskärare (kul, för idag ska jag äta pizza), 1 visp, 2 gardiner, 1 form som jag ska göra brownies särskilt i, eller ja jag köpte den för det, pga måtten, men ska ju ha den till annat också, 3 doftljus och sen var det inget mer tror jag. Jo, glass då. Den äckliga glassen som det kom upp lite av. Har ätit 1,5 cashew till, samt tuggade på en kanelbulle men spottade. La även upp mera glass i en värmeljushållare men insåg vad jag höll på med - äcklig glass, innan maten och tjugo andra anledningar, så jag ställde in den i frysen.
Nu ska jag fixa på mitt rum.

Ovissheten

Jag vet just nu inte vad jag vill, allt är så knäppt och jag skriver fel på varenda ord och får rätta i efterhand. Vad vill jag? Vill jag ha pizza till middag? Kanske kinamat? Eller McDonalds. Eller bara vanlig hemlagad mat, fast en normal portion utan att tänka på att det är en normal portion? Jag vet inte hur en normal portion ser ut längre! Mina små portioner som föräldrarna klagar på är för stora för mig! Jag vägde samma idag som igår, 49,8 kg. Sen har jag idag ätit Lemon Curd-glass, som jag  blev jättebesviken på! Massa kcal i onödan... Men jag var ju tvungen att äta upp det jag tagit åt mig. Ett irish-coffee-glas, helt fyllt. Även 4 tuggummin, 5 cashewnötter och ½ valnöt. Och en sked sorbet. Lär ju ligga under 500 kcal så om det blir vanlig hemma-middag så landar det förh.vis under 1000, men ändå. Jag ÅT den äckliga glassen, lät den fylla upp mig och göra mig fet! Har också druckit fun light. Ice Tea!

En önskan

Jag vill bara vara normal. Snälla. Jag vill prata med någon. En läkare kanske. Men inte förän jag blir 18. Kan inte ha några parentaler med, icke. Gud vad jag mår dåligt.
Självömkan gör att jag mår sämre. Åkte förresten hem tidigare från stan idag. Varför? Jag vet inte. Skyllde typ på vädret. Hade bara inte lust. Så istället köpte jag ju då glass som sagt. Väldigt normalt.

Illamående

Finns endel dokumentärer på YouTube, som kan vara rätt amusing att se på. Men den jag just såg fick mig att må så, så, så dåligt. Det där kommer ALDRIG hända mig. Det finns inte en chans i världen, eller någon annanstans heller för den delen. Imorgon ska jag visst äta frukost.

Kaneldöden

Många är vi flickor som kommer dö kaneldöden. Kanel är så underbart. Gott - utan kalorier. På gröten. På lättoghurten. På lättglassen. I fett-kakorna. I fett-bullarna. I vanlig mat. Und so weiter.
Jag gav bort halva glasspaketet till päronen, så det borde ha blivit 120 g glass, alltså typ 150 kcal. Bara för det så planerar jag inköp av lemoncurd-glass imorgon, men jag ska inte. Hoppas jag. Däremot ska jag, om mamma inte cyklar till jobbet, låna dennes cykel och bege mig till närmaste köpcentrum. Skulle sitta fint med något (ytterligare) nytt till skolstarten.
Min klasskompis kanske köper med sig godis till mig hem från USA. Funderar på att äta framför näsan på alla de i klassen som antingen kallar mig för A'er, går och uttrycker sina väldiga WORRIES för mig till lärarna och de som själva håller på med nån jävla äs-wannabe-crap. Nu vet jag inte vad jag ska fortsätta skriva för allt blir bara så fel.

Kinabuffé

image9

Kinabuffé till middag. Jag åt nästan allt det som är på bilderna. Men bara nästan, upprepar jag för mig själv.

image8

Har även ½ l lättglass med kanel i frysen. 288 kcal. Haha på mig.

Förr

Förr i tiden kunde jag steka en sats pannkakor till mellanmål. Eller en sats våfflor. Eller göra 2 varma mackor, alltså 4 vanliga. Eller göra iordning en tallrik med 4 mackor, frukt, dricka, yoghurt med flingor. Och visst blev jag mätt, men jag kunde ändå äta middag sedan.
Nu får jag inte ner en enda pannkaka utan världens ångest, har dem inte typ 200 kcal styck?

Ease

Ibland känns allt bara lite lättare, utan anledning. Kanske är det de ljuva tonerna CK frambringar, jag vet inte.
Och sedan undrar jag bara hur man kan dricka juice/mjölk/standardläsk. Jag har nu sedan ett tag uteslutit alla drycker som innehåller kalorier, förutom lite mjölk till gröten. Förstår bara inte, ovärt om något! Tar emot som *** att tvinga ner för strupen.

Mobbning!

Blogg.se hånar mig och min fetma med McDonalds-reklam och viktminsknings-ads! Tack!

Substitution?

Idag ska jag och några halvkompisar eller nej, rättare sagt; Idag ska jag följa med några in till stan, igen. Innan eventet så ska vi kanske fika i en park (svårt att skriva saker without giving myself away). Jag ska då inte fika, men. Innan dess kanske jag ska gå i stan lite med en kompis som jag känt sedan typ 8an. Hon är en rätt bra vän, vi umgås inte alltid utan har uppehåll. Det känns riktigt bra, eftersom man slipper den där pressen på att man måste umgås. Hmpf, inte för att det är tiden att spendera med folk jag saknar, det är bara det att... Ja, jag blir så osäker, jag tror inte folk tycker om mig osv. Andra verkar ha så himla lätt för sig att föra sig bland människor.
Vad jag ville komma fram till med hela "stanheladan" historien är att jag är glad för jag slipper väl kanske undan middagen då. Slipper kanske gräddsåsen i repris med andra ord. Även fast den var jävligt god.

Hey hey you you

Haha, lyssnar på Avril's Girlfriend om och om igen. Rolig låt :) Den betyder lite nu också. Eew, blir illamående av tanken. Annars lyssnar jag mest på typ. Rock, lite metal. Och allt annat som är bra. Whatev!
Klockan är halv 1 och jag har ätit ca 100 g sorbet, 85 kcal, 1 ruta mörk apelsinchoklad och 1,5 cashewnöt (1,5*13,2 kcal = 19,8 kcal), samt är inne på mitt andra tuggummi. Går 3 st Dental V6 Spearmint på 10 kcal. Jag älskar dem, storleken, konsistensen, de smakar länge. Haha, gud, jag sitter och skriver om en jävla tuggummisort. Och det går inte så bra för mig med att sluta svära. Bedrövligt. Men jag vägde ändå 49,8 kg imorse, ner 7 hg från igår, vilket är finfint det. 


Åt helvete

Det blir vist vipgrädde i såsen och mamma säger att hon alltid gjort så och hon har gjort mat för 10 personer och säger att vi kan äta det en annan dag också vilket betyder att det ska ätas för 5 personer fast vi bara är 3 och jag var nära tårgränsen och så hade hon inte ens tagit en bulle som jag haft med mig hem fast hon sa att hon skulle ha gjort det i förrgår tillochmed och nu är dom helt torra och förstörda och pärlsockret smält och fast hon tog en nu när jag påpekade att hon inte tagit någon fast hon lovat 2 dagar i rad så spelade det ingen roll för hon håller aldrig sitt ord så hon får aldrig veta hur goda bullar jag stod och bakade hela dagen i torsdags och jag gråter för det nu och dessutom har jag slickat ur bunken med lingonäggparfait som är efterrätten som jag inte vill ha.

Sinnes

Det är helt sjukt  vad fort koffein verkar på tom mage. Blir helt stirrig. Ringde mamma och frågade om jag fick baka rom-brownies till dom (jag gillar inte rom, så en säkerhetsåtgärd). Nähä. Inte det. Får jag börja med maten då? Den tar ju lång tid och jag ska ju iväg. Inte det heller? Finns inte alla ingredienser hemma än? Sablarns då.
Vad gör man istället? Jo, äter ½ nedrans valnöt och 3 tsk sorbet till. Hata mig! Skulle kunnat ätit gröt för alla kcal jag stoppat i mig idag! Märk väl att jag har nästan lika mkt ångest för typ 100 kcal som 1000 eller 2000. Allt blir värre hemma. Har sån lust att göra något produktivt! Jag tror jag ska hämta en liter vatten eller något och hälla i mig och läsa lite i en bok eller något, helst hade jag velat repetera lite Fysik B nu innan skolan sätter igång men det är så torrt, så även om jag vill så går det inte. Farao, vad gott det skulle vara med brownies. Jag bara måste öppna ett café någon gång. Åh tänk att flytta hemifrån och kunna baka som en idiot, några gånger om året och äta. Fy på att jag ens tänker så. Jag är så arg på en släkting, jag lovar och svär att.. Nej jag ska inte hänga ut någon. Men jag tycker inte om denna längre. Denna rubbar mina cirklar. Eller det gör i princip alla. Utom en som är bäst i världen fast som tyvärr bor långt bort. På 2 gator, hihi. Nu skenar det här, tjingeling

image7

Jag åt typ 7 eller 9 st och märk väl hur stora dom är. På det kan ni lägga till några glassar, mat och chips, samt andra bakverk. Hur fet får man bli? Hatar mig.

Stan

Ikväll så ska jag nog med några kompisar från igår in till stan. Är ju söndag idag, middagen brukar bli på sena eftermiddagen då så det löser sig väl. Måste duscha och platta håret. Orkar inte just nu. Gött att komma iväg och bränna lite kcal, men som tidigare nämnt, jag skulle hellre sitta hemma med något onyttigt och en bok/film/datorm.
Hatar mig.

Trött osv

Gick upp 12.15, sent för mig. Men är fortfarande trött. 1 tsk sorbet till frukost, 50,5 kg. Ner 0,5 från igår m.a.o.
Fasar för skolan, hur ska jag fortsätta komma undan lunchen? Förra terminen var det mentorssamtal, sjuksystersamtal, samtal hem, "klag" på utvecklingssamtalet, pikar från klass"kompisar". Jag orkar inte. Bara för att ni är fetare än mig. Alla utom 1. Tänk om 1 blivit 3 under sommarlovet. Fuckfuckfuck.
Ska ta en koffeintablett så jag slipper sitta som en zombie, sedan ska jag nog läsa lite recept.
Ikväll blir det porterstek. I receptet står det vispgrädde i såsen, och jag hoppas innerligt att det byts ut mot matlagnings, i värsta fall mellan. Vi brukar inte ha visp, ens på tårtor så ja, får se. Men det skulle ju vara typiskt mamma att köpa det för min "skull".

Utanför dörren

Var på fest idag. Vanligtvis föredrar jag att sitta hemma och läsa eller se på film eller bara sitta vid datorn på helger... Och då ackompanjerat av godis, glass, bakverk eller chips. Eller flera av alternativen. Men jag må då säga att detta är ju utan tvekan bättre för min kropp. Att dansa lite och så. Cyklade först till en kompis som jag inte träffat på jättelänge. Det var jättekul att träffa henne, och jag blev helt gråtfärdig när jag såg att hon fortfarande hade bilder på mig på sitt rum. Sedan cyklade vi till festen, genade genom en skog och förbi några massgravar från vikingatiden, det var allt lite läskigt. Så kom vi fram och de som man kunde förvänta sig var där. Men ändå rätt trevligt. Tyvärr är jag den som inte känner någon typ, känner mig mest efterhängsen på den eller de få som jag faktiskt är på speaking terms with. Står där brevid och ser dum ut när andra pratar. Går och gömmer mig ensam i ett rum när den enda jag känner strular med någon kille. Dricker gör jag ju inte heller.
Men nu ska vi inte vara pessimistiska. Sedan cyklade jag tillbaka hem till henne för att hämta lite saker, och det var ett mirakel att jag hittade vägen. På vägen hem träffade jag några gamla klasskompisar! Det var mycket trevligt att heja på dem. De hade varit på krogen och kom nu från McDonalds... Varför får inte jag äta på McD för?
Nu ska jag då sannerligen sova. Var så trött hela kvällen att jag trodde jag skulle svimma. Undra vad jag väger om några timmar efter nattens skönhetssömn. Om jag ändå fick vakna upp och vara vacker.

Apelsinchoklad

Okej, maten var god. Sablarns dubbelpanering. Men köttet vägde nog "bara" ca 100 g. Efterrätt nu... En till ruta apelsinchoklad. Tre st idag =/ Säkert typ 120-150 kcal. Bra jobbat, tjejen.
Jag skulle vilja ha Brownies. Inte så konstigt med tanke på boken jag köpte idag. Herre min jesus. Helt sinnes bilder i den. Ska allt skapa en ny kategori snart; recept.
Jag hatar mig och mitt blekfeta jag.

Inköp

image6

Och ja, ag vet att byxorna är skitstora.

Tjock

51 jävla kilo. Kan inte sluta tänka på det. Eventuellt fest ikväll. Kan ju vara kul, jag som aldrig kommer ut. Men nu när jag uppenbart är så jävla fet, det syns på armar, lår och mage som fan. Mina bröstben har nästan försvunnit också. Men kanske åker ändå. Om jag orkar. Hade ju inte varit fel att dansa bort några kalorier från kvällens middag som kommer bli jävla dubbelpanerad kalvschnitzel med potatismos och ärtor. Ärtor är så jävla gott. Fan vad jag svär. Det låter så fult. Ska sluta med det här och nu.


Shoppat

Var i stan med pappa (!). Övningskörde, och köpte en kokbok; brownies ? blondies ? kladdkakor av Linda Collister, gud vilka underbara (och absolut livsfarliga) recept! Tror jag DÖR efter att komma ner i vikt så jag kan baka igen. Sedan köpte jag en nu dagbok, som var silvrig på papperskanten, så att när den är stängd ser pappret silvrigt ut. Köpte en annan bok, "American Gods" av Niel Gailman tror jag han hette, samt ett par nya jeans. Jag har på senaste nästan bara köpt jeans från Tiger, de passar mig bra i formen. Ville haft ett par helsvarta byxor, de var inte jeans, men jag fick inte ens knäppt 26orna så då fick det vara. Hallå, jag kan få på mig 25or i deras jeans. Men då sitter det åt för mycket. Man vill ju vara bekväm. Så det slutade med ett par "ljusa mörka" jeans, utan slitningar. Kanske kan posta bild sedan. Men jag är osäker på dom. Kanske var för att jag var så inställd på att jag skulle köpa ljusa byxor, jag vet inte. Men mörka är ju en bra investering såhär till hösten och vintern! Eller? Jag är inte insatt i modet egentligen, tar mest på mig och köper det som jag tycker är snyggt. Men det är klart, det som säljs är väl modet. Jaja.

Fan, fan, fan

VAD är mitt problem? Jag är en storätande äcklig jävla jävla.. Något! Frukost som jag ej kom undan, fiberhavregryns- och linfrögröt med salt och kanel samt typ 0,5 dl mellanmjölk. Suck. Och ett glas vatten. Sedan tuggummi, och sen när jag kom hem från stan så tog jag 2 mörka apelsinchokladbitar och en sked sorbet! HALLÅ jag vägde 51 kg imorse, var inte det nog varning? Nej, tydligen jävla inte, jag hatar mig.

Hemma

Har inte ätit något mer, förutom tuggummi och 2 paket extra pastilles, ca 56 kcal i båda sammanlagt. Och Loka Fläder/Citron. Valde att stanna hemma idag, pga trötthet och sjukdom. Trots detta kom jag undan middagen, drog en vals som innefattade en kycklingpanini på centralen.
Sitter och lyssnar på Foo Fighters och rättar vartenda ord jag skriver. Är trött och yrslig, eller vad man säger. Är jätterädd för vad vågen ska säga imorgon. Känns som om jag kommer bryta ihop totalt. Skulle ju vara smal när skolan börjar igen, så jag kunde gå tillbaka och äta lite frukost och lunch, så att jag kunde plugga ordentligt! Fan, jag bara förstör för mig själv jämt. Var du tvungen att äta som en blåval i en veckas tid din dumma flicka?!

Ont

Har fått blåmärken på höfterna av sängen jag ligger i. Det är en madrass i men den är för hård, även när jag låg ovanpå täcket som jag hade vikt. Mer hästens åt folket! Fast jag har ingen sån hemma heller, men.
Är sjuk nu, lite feber, tät i näsan, halsont, känner mig helt mosig i huvudet. Dom andra äter pannkakor nu. Eftersom jag åt 1,5 rosenbröd med olika pålägg (bregott, ost, hallonsylt men inte samtidigt) och ca 1 dl fetyoghurt med weetabix och linfrön till frukost så tänker jag inte äta något. Eftersom jag ska bort ikväll så kommer jag undan middagen, ha, ha!!!!!!!! I'm back on track.

Plan

Ok. So this is what's gonna happen. Imorgon åker jag hem. Frukost blir max ½ port gröt med kanel och ½ dl mjölk och ½ fralla med hallonsylt och ost. Lunch blir det ingen om det inte blir rårakor för då får jag äta 2. Max MAX 3. Sedan, på väg hem vid tvåtiden kanske, så bjuds det på 3 Toilax. På så vis lär jag inte behöva toan dit jag troligis ska på kvällen imorgon/idag. De lär ge verkan någon gång på natten, när jag är hemma, och så lär det där extra toaspringet vara avklarat fram tills 12 på lördag då jag förh.vis åker till ett annat ställe, där jag tänker matvägra. Ingen kan tvinga mig där. Eller jo, men jag tänker inte tillåta det. Tänker ta med mig kanel och fiberhavregryn. I nödfall. Det som ska ätas efter denna blåsningen av mina bowels ska nämligen vara fibrer i så hög utsträckning som möjligt. Fibrer och vatten.
Ska bli ganska skönt att komma ifrån detta stället; även om det är trevligt att bo många som vi gör här i ett hus så börjar det bli lite spänningar nu, vi börjar bli allt mer lättirriterade.
Min näsa rinner fortfarande. Och jag är så snurrig. För är så trött. Men jag hoppas också på att jag ätit något olämpligt och får maginfluensa.

Älskade

Saknar hungern och yrseln. Tillochmed svagheten. Saknar det där pirret i musklerna som jag förknippar med att nu äter jag upp mig själv.

Sjuk

Vet inte vad som har hänt med mig, men mår allmänt dåligt; är tjock, mätt, snuvig, har ont i halsen, känns som huvudet är helt uppsvullet, osv... Min kroppstemperatur brukar vara rätt låg, men förut hade jag 36,9 efter att ha tagit en alvedon lite tidigare. Så jag hade/har nog feber. Har tagit 2 allergitabletter under dagen också, för det var inatt allt började. Allergin la sig typ aldrig och övergick i att jag mådde dåligt.
Jag orkar bara inte med någonting just nu. Är jättetrött. Precis målat naglarna. Bra, då kan jag inte äta något. Konstiga är, att jag vill inte ha något men det finns massa bullar, kakor, snacks osv osv osv. Därför vill jag ha... Jag hatar mig.

Gingerbread

Pepparkakor är sinnes gott. Har ätit både det och risgrynsgröt idag. Snart blir det kanelbulle-bak.
Jag skäms, kräks på mig själv, ni måste finna mig avskyvärt ÄCKLIG!

Visst låg jag där, brevid någon. Kanske på rätt plats. Men det var inte han. Det var inte han.

Enkel matematik

image5


 

Alla bilder är från denna vecka, och ja, alla bilder är mina, och ja, jag har ätit av samtliga saker. Mycket. Och god knows hur mycket mer därtill; godis, glass, chips, the list goes on.

Prosit

Ny kategori. Där jag skriver om annat än mat, vikt, spyor och laxeringsmedel. Kanske kunde vara en välbehövlig omväxling från mitt GNÄLL. Tyvärr lär det inte bli så mycket positivt i detta inlägget, men. Ja.

Återigen har jag svårt för att börja (tänker på morgondagens bakning. eller dagens är det väl nu). Vad fan! Skulle iallafall iväg och se film med en pojk nu på kvällskvisten. Förlåt, morgonkvisten. Vi kan kalla honom för A. Jag har tidigare haft ett nära men inte nära förhållande med en av hans närmaste (ja om inte det så är dom iallafall det bokstavligt talat för dom bor mittemot varandra) vänner. Här heter han B. A har, även när han visste att jag och B var in action med varandra, försökt att få till det med undertecknad. Jag har inte gått längre än några små pussar och mys, för allvarligt talat. Jag är inte helt tappad när det gäller det ämnet iallafall. Okej, jag kanske hade gått lite (ja, lite!) längre om det inte varit så att jag råkat ta reda på att A inte besitter förmågan att kyssas. Alls. (Fy fan vad äckligt tjock och fet jag är. förlåt. men det går inte att sluta tänka på när valkarna bara flyter överallt och dallrar.) Så vart var det jag ville komma? Öh. För att detta ska make any sense för er, så var det så att jag förr inte ville alltså nej men jag vet inte hur jag ska formulera mig här. Så fort jag ska skriva något så är det något annat jag måste förklara för att det ska bli begripligt för någon som inte känner mig. Fan!
Jag och B pratar inte längre iallafall, än mindre träffas. B är för tillfället bortrest.
A sa att vi skulle kolla på film uppe på rummet istället om det gick bra. Ja, vad fan för inte tänkte jag? Vi måste väl inte sitta i vardagsrummet. Spelar väl inte mig någon roll ditt nöt. Ungefär här börjar jag känna av att jag börjar bli allergisk som fan. A har katt. Föga anade jag, när jag sa "Ja, visst" att A menade att vi skulle se på film i B's rum! Så helt plötsligt finner jag mig hemma hos B, med A. I rummet jag aldrig trodde jag skulle få se, än mindre sätta min fot i, igen. Där är sängen, ja. Den jävla sängen. Undra om han har fått ner henne i den än. A förklarar att B har fler filmer, och att B sagt att han fick kolla här. Fått låna nyckel och så. Det ser annorlunda ut. Fast det är ju klart. Efter omständigheterna. Vi kollar vad det finns för filmer, och konstaterar att de titlar som man känner igen är sådana filmer man sett, och de andra har man aldrig hört talas om. Undra om min parfym kommer sitta kvar här. I soffan, på kudden. Kommer han känna det? Äh, han skulle inte veta vem ändå. Jag har ju inte samma parfym. Vi såg på en komedi med rätt låg humor, men den var bra. När jag sitter där känner jag "vattensnuvan" komma rinnandes till följd av allergin. B har också katt. Jävla helvete! Tät i näsan så kunde inte snörvla! Grymma värld, ska jag behöva sitta här och torka mig med ärmen filmen genom? Ja, det skulle jag behöva. Senare när vi möblerat om oss till liggande ställning så blev det lite bättre. Lite. Rann gjorde det ändå och jag ber till gud att han inte såg, eller tänkte på att jag torkade mig med ärmen minst 20 gånger.
När filmen var slut så ville jag bara dö. Mer än vanligt då. Jag brukar vilja dö mer än vanligt "när filmen är slut". För då känner jag sådan press på att göra "något". Men även om jag inte är involverad med B längre, så kvarstår faktumet att A inte kan kyssas, att vi var i B's jävla rum och att jag är tjock och ville och vill inte under några omständigheter att någon ska se eller röra mitt fett. Det var nog så jobbigt att han hade handen på min feta mage under filmen. Utanpå tröjan visserligen, men mina ojämnheter både känns och syns igenom. Jag la mig ner nu när jag kom hem för att känna efter om han kan tänkas ha känt mina revben. Han kan ha gjort det! Jävlar vad långt detta blev. Om någon orkat läsa kan väl denna arma människa kommentera? Gör en punkt eller något bara. Ge mig lite bekräftelse. Kan ju faktiskt se hur många besökare jag har. Men vet ju inte om någon bemödar sig att läsa.
Ja, filmen tog ju slut och jag satte mig upp. Så körde han hem mig. Han är snygg. Fan. Ja, och förresten, igår såg jag på film här med en annan i denna kompisskara av boys, C! Hade handen på min axel och höll på den jäveln, vad fan är det med alla? Jesus, josef och maria. I vilket fall, så sa C idag att jag hade den snyggaste kroppen han sett. Jasså du, tack för den. Bara så ni vet, flickor, för att killar ska tycka så om er kropp så måste ert BMI tydligen ligga under gränsen för en viss sjukdom som börjar på A. Bara så ni vet. Godnatt.

Kalorier

Satt här och tänkte på hur jag skulle börja. Men kommer inte på någon bra opening-line. Inte för att jag brukar tänka på det men... Nu gjorde jag det. Skit samma. Det sitter iallafall ca 10 kg fett på min mage som skulle behöva dunsta. Vissa dagar känner jag bara för att ta en kniv och skära upp magen och skrapa ur allt jävla äckelfett, och i samma veva ta bort tunntarmen så jag slipper ta upp så mycket jävla skit! Dessutom hade det blivit mycket mindre shit i min kropp då och jag hade sett smalare ut.
Alltså idag vet jag inte vad som har varit mitt problem. Kalorigränsen har passerats med mil, och ändå är jag inte kräk-mätt som det brukar bli vid de här kalori-nivåerna. Hm. Vill flytta hemifrån. Då skulle jag kunna leva på ½ port gröt med kanel om dagen, och sedan lyxa till det med mat eller ja, något annat, nån gång varannan vecka eller så. ELLER helt enkelt bara få äta som jag ville och göra vad jag ville. Med andra ord inte äta, eller äta och göra mig av med skiten bäst jag ville utan någon som stör eller HITTAR MINA JÄVLA dulcolax eller koffeintabletter - återigen denna mamma! Som ska vara över-fucking-allt.
Näej. Detta håller inte måttet. Haha, det var ju skoj. Det är mycket som inte håller måttet. Mina lår gör det iallafall märkte jag igår - fortfarande 48 cm (en halv jävla meter. hallå fetast.com) på tjockaste stället.
Mars 246 Twix 2 * 147 Cornetto 247 Hjärtan 530 / 100 Chips 530 / 100 Ostbågar 535 / 100 Jätten Vanilj 545 / 100 Och hur mycket av de senare snacksen åt jag? Kunde inte direkt plocka fram vågen. Fy i helvete. Jag rekommenderar ingen att överdosera laxermedel efter att ha ätit ostbågar. So freaking disgusting så det finns inte. Vill man vara fin får man lida pin! :) Blir dock ingen laxering för mig idag, eftersom jag vet att det vankas kanelisar imorgon. Det får bli då. Sedan är det klart, finito. Det blir inget mer onyttigt förän jag nått 48-nånting eller förän det är slutet på september. Jävlar se smal jag ska bli. Om det ens är möjligt. Jag bara växer fast siffrorna minskar ändå. Jag växer oavsett vad jag än gör.

Äckligt

Smakar kanske inte gott, men ätas ska det då likt fan.
Jävla helvetes dret.
Äh. Det finns folk med värre problem. Även om jag gärna klagar och gnäller om mina små ynka.
Sån jävla självömkan! Fy helvetes jävla fan vad patetisk jag är. Vad skulle folk i min omgivning säga om dom visste vad jag bara gnäller och tycker synd om mig själv. Det är inte ett dugg synd om mig, det är inte direkt nån sån tvingar in all mat i käften på mig! Min onormalt stora käft. Och min fettomage bara växer. Allt annat också. Häromdan kunde jag hålla runt min överarm så fingrarna tog på varandra. Inte idag inte. FETFETFET

Imorgon så ska jag tydligen baka kanelbullar. Request av en person här. Vill åka hem. Men kommer antagligen hem, och åker till ett annat ställe dagen efter. Där jag kommer behöva äta. Vet inte vad jag vill. Om jag åker så vet jag att jag kommer behöva äta iallafall 2 ggr, kanske 3, om dagen. Hemma är det samma sak, men jag vet inte hur onyttigt! Om jag åker kanske det blir hamburgare eller pizza - det kan jag inte äta om jag inte väger 48-nånting.
Börjar ge upp om att komma tillbaka ner dit jag var för någon vecka sedan innan skolan börjar. 48,3 alltså. Gud, vad bra det kändes. Förutom att mamma påpekade att hon såg att jag gått ner i vikt (ca 2 kg på 2 dagar). Ofta det syns. Orkar inte med henne.
Vilken människa börjar LIPA för att dennes dotter inte vill ställa sig på vågen framför henne på beställning? Så fan heller. Så. fan. heller.

My mind is racing

Jag vet ingenting. Vet inte vad jag vill. Har liksom "moments of clarity" och vill att allt ska vara "normalt". Sedan så käkar jag massor. Och sedan gråter jag. Och sedan äter jag inget, eller så lite jag nånsin kan.
Jag hatar mig.
Jag hatar mig.
JAG HATAR MIG!

Det är lugnt.

Det är ingen fara. Detta är bara en dröm. Det är då inte jag som uppför mig på detta sättet. Det är det inte!
Igår mådde min mage seriöst jävla dåligt, fast jag inte tagit nå lax. Den bara protesterade, gjorde ont och hade sig.
Idag så tappade jag greppet igen, men nu känner jag att... Det finns inget sug längre. Jag vet att det inte leder till något bra när jag äter. Spelar ingen större roll om det handlar om ½ port gröt (55 kcal) eller massa olika grejer, jag mår kass ändå. Längtar nästan tills skolan börjar igen, så jag kan få ordning på mitt liv igen. Helt underbart, ingen mat, vara smal, plugga och vara upptagen, bli smart, bli glad. Jag älskar kunskap.
Som jag sa så är idag inte bra. Alls. Så jag överväger att laxera igen. Eller, så låter jag bli och ser om jag kan "gå" självmant. Om jag inte gjort det på måndag så blåser jag systemet igen med några tabletter för mycket. Och sedan. Sedan börjar jag om.

Bakning non stop

Kakor i ugnen.
Toscakaka i magen.
Krig i huvudet.


Tosca och Lasagne

Har svängt ihop en toscakaka nu på eftermiddagen, och middagen - lasagne - står i ugnen. Det luktar gott. Åt ingen lunch, men har haft sinnesstillestånd några gånger under dagen och således fått i mig 0,5 Brago choklad och en tugga grov minibaguette. Samt provsmakat kaksmet och mat och sådär. Jag vet inte.
Vägde 50,2 med tröja och så förut... Så jag antar att det kunde vara mycket värre!
Imorgon ska jag laga 3-rätters med min 8-åriga kusin. Antagligen kommer jag laga det mesta själv eftersom hon tröttnar efter en sekund, men iallafall... Nu ringde köksklockan.

Åh, har så mycket kärlek i mig men ingen att "ta ut den på"! Men jag älskar verkligen mina kusiner. Nu är det mat.


Te

Sitter här och dricker te. Trodde att dagen skulle bjuda på värme, eftersom solen strålade imorse. Men nä, det blåser som bara den. Ska byta om till något varmare strax.
Har inte vägt mig idag, vågar inte. Om dagen blir ok så ska jag göra det imorgon, alternativt innan middagen idag, som troligtvis blir lasagne.
Hittils har jag ätit knappt ½ port havregryns- och linfrögröt med kanel och salt samt ca 0,3 dl mjölk (mellan, 45 kcal / 100 ml), en nötcreme, några V6, 1 godistuggummi och 8 st hjärtan. Katastrofalt nog. Ser inte ut som jag är i 8onde månaden längre iallafall. Men ont gjorde det ändå. Vaknade inatt, och har sprungit på dass hela morgonen. What a life.

Inget sug? Vad är fel?

Nu är allt slut. 2 Toilax till är tagna, vilket betyder 4 st idag. Det måste ge verkan. Eftersom 5 släpper helvetet lös. Iofs tog jag dom med ganska många timmars mellanrum... Hm. Borde sova snart. Imorgon så blir det återigen disciplin. Ska försöka komma ner till 49,6 med kläder på på denna vågen här, innan fredag, eller ja, på fredag.

Om jag är sugen på fredag så blir det antagligen hallonchokladkladdkaka.

Fan. Jag måste tillbaka på/under 49 innan skolan börjar igen. Måste klara det.
Vill väga 48 nu. 46 hade också varit häftigt, samt många andra lägre siffror. Men det är just siffrorna som lockar där, jag vet inte om jag skulle kunna klara mer "smalhet". Mina ben lyckas redan störa min vardag genom mitt fettlager, kan inte göra situps direkt på golvet, kan inte göra något på hårda ytor, sitta eller luta mig eller vad som helst, det gör för ont. Och även grejer som är "mjuka" är inte tillräckligt mjuka. Och, så tror jag, att vid kanske 45 kg eller något så kanske folk glor FÖR mycket. Och att folk ska syna ens problemområden vill man ju inte heller.

Saknar min enda riktiga vän som är utomlands!

Que?

Vad jag gör? Jo jag sitter och äter Brago Choklad och har precis ätit lite chips och hjärtan och ska snart gå vidare till mitt godis, jag köpte nästan ett hg, plus en liten såndär kinder-chokladgrej. Viva la fatness! Ha en bra kväll ni också!

Låt mig slippa

Skam den som ger sig! Skam för mig alltså. Visst stod jag där och kämpade ett tag. Men det kan inte ha varit mer än några tuggor som kom upp. Det är tamigfan skämmigt att stå där och hulka, så jävla förnedrande.
Skit samma. Jag gick ut och sprang en gång till, men inte lika långt. Kanske... 2 km? Då är jag kanske för generös. Men vet inte som sagt. Efter det var det dusch som gällde, och sedan skulle vi äta, IGEN. Vi gör inget annat än äter och fikar här. Dom köttbitarna, I'm telling you - SPRÄNGFYLLDA med fett. Jag åt inte av det köttet, utan tog potatis, lök och paprika som var ugnsbakad, samt tomat och sallad. Och allround-krydda. Och vatten. Och nådastöten - kunde ej hålla mig från att ta lite knäckebröd med först lite salamiost och sedan Bregott (mellan) och krydda. Alltså, döda mig? Snälla? Sitter för fan och planerar att gå och köpa godis! AAAAAAAAAAH.

Undrar hur mycket jag kommer ha gått upp när jag kommer hem igen. Åh hemska tanke, jag kommer vara fetast i skolan när den börjar igen! FAN FAN FAN. FAN!

Vill ha Ben & Jerrys. Eller något chokladgodis. Jesus, I'm pathetic.

Inte?

Inget resultat. Bara vatten. Spott. Massa tårar. Det kom hem en person, och jag började hosta så kunde inte fortsätta. Men denna någon ska ut i trädgården nu, så innan jag tar 2 Toilax så ska jag ge det en chans till.

Pancakes

Har precis ätit 3 pannkakor. Med socker, nougatsås, äppelmos och lingonsylt.
Inte samtidigt då, förstås. Kom just på att jag druckit endel vatten under tiden, och att jag även nu dricker vatten. Detta betyder att ett försök att få upp spektaklet ligger nära tillhands. Ska bara vänta några minuter. Är ensam i huset nu också i förhoppningsvis några minuter till.
Var ute och sprang för nån halvtimme sedan, kanske 4 km? Jag vet inte. Kanske 5. I försmå skor. Hade inte mina egna med mig. Känner mig ändå tjock som en jävla valross. Eller rättare sagt, jag är så tjock.

Tog en laxeringstablett igår, för feg för att ta flera. Inte har den gett någon verkan, haha. Man måste ju älska sina tarmar som inte arbetar om de inte får en överdos laxeringsmedel i sig.

Jaja - nu får det bära eller brista.

Efterlysning

HALLÅ!? Kan någon berätta för mig vad som hänt, var jag tagit vägen någonstans?
Klockan är strax över TOLV på DAGEN och jag har redan ätit säkert 1000 kcal. Ska ut och springa nu, för första gången på jag vet inte hur många veckor/månader. Hatar mig själv så djupt så det finns inte ord eller känslor att beskriva det med. Jag ska springa till närmaste apoteksombud, och, om jag vågar (detta är ett litet ställe och jag vill inte bli igenkänd som "hon som köper laxeringsmedel och godis och sedan springer") införskaffa mera Toilax.
He-rre-guud, vad jag hatar mig själv. Vågen här visade 50,2 kg imorse - och denna är ju "snäll"! Fan! Vad väger jag inte hemma då? Är en jävla sjöko för fan! FETT FETT FETT FETT FETT FETT FETT FETT FETT


Fy farao

Middag, 2 stora bitar tårta med jättelite grädde, 1 Magnum mandel, 1 brago-kex, lite (!) paj.
En Toilax.
Tänker INTE, under några omständigheter utsätta mig för nattens smärta så snart igen.
Tror jag ska gå och lägga mig, småkräks bara mest hela tiden ändå.
Dessutom riskerar jag att äta mera. Nä, det tänker jag inte... Men ja.
Imorgon eller på tisdag ska jag springa. Har inte gjort det på så sjukt länge.
Nu måste jag gå och spotta, så ni, mina idag 26 (!!!!!!!!!!) unika besökare, får ursäkta mig. Godnatt!

Smärta

Tog 1 g paracetamol innan sovdags igår, men ändå fick jag inte sova. Det var smärta utan dess like, jag vaknade flera gånger. En gång helt genomblöt av svett, magen i uppror, bubblade och rann inuti tarmarna.
Klockan halv 6 tog jag 500 mg paracetamol till, trodde att jag skulle iallafall försöka somna om lite till, men nej. På tårgränsen, låg och bet i täcket och vred mig för att försöka distrahera mig. Tillslut bet jag i underarmen istället. Efter kanske 10 minuter gick jag upp på toa, trodde inte att verkan var "klar" än, annars hade jag gått tidigare. Det hjälpte lite, och nu efter ytterligare några toabesök tror jag att jag är färdig för denna gången.
Dock har jag mått illa sedan igår. Var ju inte så konstigt att jag mådde illa och var spyfärdig då med tanke på att maten stod mig i halsen, men idag? Kändes som det inte sjunkit undan.

Kom undan frukosten iallafall. Tog bananen till lunch på eget initiativ. Till middag blir det makrill, potatis och stuvad spenat. Jag ska försöka göra stuvningen, så att det inte blir någon grädde eller något i. De har nämligen vispgrädde på detta stället. Sen är det bara att be till gudarna att jag kan komma undan med lite mat, och att that's that for today.

Status

Dagsrapport hittils:
1 kopp te, är inne på min andra nu
1 banan, för att det ska tydligen vara dåligt för elektrolytnivåerna att laxera och kräkas, så mitt dumma jag tänkte ställa det tillrätta med lite kalium
1 plommon som jag ska hämta nu, fan fan fan  Aldrig i livet, jag har ju te för i helvete
2 (eller var det 3?) godistuggummin. Sådanadär äckliga som kostar 1 kr st

Sova bör man

Sängen nu då? Tänker på hur jag ska slippa frukost imorgon. Det är rätt svårt under de omständigheter som råder här. Får väl bli ½ port havregrynsgröt i värsta fall.
Fast ett nybakat vitt bröd med apelsinmarmelad och ost hade ju inte suttit fel. Eller med salamiost... Men så fan heller. Det kan jag få en annan dag - imorgon ska överätningstjockheten bort. Bort!

Varför skulle ett fel belönas med guldstjärna

Jag vill så gärna ha en pojkvän. Eller en vän som finns i närheten! Någon som kunde hålla koll på mig, hjälpa mig, stötta mig.
uuuh i'm sorry but all i can see here is me, me, me. i'm sorry for being a self-centered bitch. i'm sorry for everything
Men visst förstår jag. Vem skulle nånsin kunna tycka om mig? Speciellt om de visste sanningen?
Gud, vad underbart det skulle vara om man kunnat lämna ut sin blogg till de som finns i ens liv, så de kunde få veta. Veta allt som jag inte säger, varför jag ofta inte kan, eller orkar äta, medans jag vid andra tillfällen äter mer än de flesta. Och sedan i hemlighet äter mer än lika mycket till när jag kommer hem. I hemlighet. Att jag sedan bara vill kräkas, fast jag inte kan. Att jag vill bokstavligt talat skära bort magen med allt fett från min kropp. Och det ända jag kan göra är att överdosera laxeringsmedel, för då är har jag iallafall inte suttit helt passiv medans alla kalorier lägger sig på min mage, mina lår, mina armar och överallt.

Tänk om någon visste, att jag skulle kunna gå dagar, veckor (?) utan någon riktig mat, levandes på light-läsk, vatten, koffeintabletter, och, om jag fick det införskaffat, efedrin eller liknande.
Tänk om någon visste, hur jag planerar och smider planer, lögner, ursäkter, för att slippa äta, eller för att bara spara in på kalorierna så jag kan äta ett glasspaket själv med lite mindre ångest.
Tänk om någon visste, hur mycket en liten (haha, skämt åsido) tjej som jag kan proppa i mig, just bara för att det är så gott, så förbjudet.

Nej. Enough. Just nu har dagens dos laxering börjat komma ner i tarmarna, jag känner att upproret är på gång. 5 st tror jag har slunkit ner under kvällen. En alvedon också, hittils. Men jag har en karta och ett glas vatten i beredskap, det blir en till innan jag går och lägger mig. Visserligen förtjänar jag smärtan, men ja... Jag är för klen helt enkelt. Vill inte ligga och gråta ner i kudden, ihopkurad som en liten boll, bitandes på täcket för att det gör så ont, så jävla ont.

Apokalypsen är nära

Hej överätning igen
När man ätit mycket behöver man knappt anstränga sig för att kräkas. Lite kommer upp självmant.
Några laxeringstabletter är svalda, mer ska det bli efter chipsen till filmen snart. Sourcream & onion.
Fy farao vad äckligt det kommer bli senare. Någon vet vad jag menar.

Spyspyspyspyspy

Slutnotan?
Liten portion (ja, mindre än "normal" iallafall) makaroner och köttfärssås (som förresten var bränd och smakade sjukt äckligt)
2 bitar egenhändigt gjord hallon- och blåbärstårta med VISPGRÄDDE ovanpå för att det bara fanns lite mellangrädde som skulle vara emellan. Min mage riktigt dallrar.
1 såndär ny lock-Cornetto (var typ 276 kcal eller något liknande, och inte var den särskilt god heller)
1 Mars (246 kcal)
2 Brago-kex
FETTO-JAG!
Vill kräkas! Men jag kan inte! Visst kan jag efter många, många om och men tvinga upp lite lite lite, men får tamigfan aldrig upp mer än max MAX en dl sammanlagt. Hehe, äckligt av mig att skriva såhär kanske, men jag är ju anonym så. Och tvingar ingen att läsa. På tal om läsare, så hade jag igår 7 (SJU!) unika besökare, och idag 6! det är helt sinnes! Har haft 1 unik besökare förut och jag gissar på att denne var jag själv :P

Vågen på det stället där jag är nu visar alltid mindre än våra vågar hemma. Jag hatar dessa felinställda dynamometrar. I vilket fall, så vägde jag 49,6 med kläder på här på eftermiddagen innan jag ätit något.
Får se vad den säger imorgon bitti.
Min egen våg, som bor under några klädesplagg i min byrå för att inte mina föräldrar ska hitta den, blinkar alltid med några streck tills den slänger en siffra i fejan på mig, och sedan går den JÄMT upp ett hg.
Den "allmänna" vågen där nere är lite mer merciful eftersom man ser siffrorna när dom räknar upp, upp UPP

Vilket liv. Get on the scale, get off the scale, get on the scale, get off the scale, get on the scale, get off the scale, get on the scale, get off the scale

Glassfrukost

49,6.
Ändå några skedar glass till frukost.
Idiot.

Den obefintliga självdisciplinen

1,5 kula glass, 4 dl fun light och 3 klyftor av en liten vattenmelon senare ser min mage ut som en som borde sitta på en kvinna gravid i typ sjunde månaden.
Vi har vitt bröd hemma. Låt mig dö. Eller låt mig väga under 49,5 imorgon bitti så jag kan tillåta mig en skiva.
Eller ge mig tillbaka förståndet så jag kan inse att jag inte kan äta det.
Nej fan, det kan jag inte. Eftersom min mage inte funkar utan laxeringsmedel, och jag hade tänkt ändra på det med hjälp av fiberrik kost så kan jag inte ta en sån macka! Hah!
Förlåt för osammanhängande inlägg.

To eat or not to eat?

Det blev ingen fika idag, som tur var. Men jag tror det vankas glass här hemma nu snart.
Mamma hade nog inte tvingat mig att ta men det är ju så jävla gott.
Mövenpick Caramelita (164 kcal/100 g)
Mövenpick Maple Walnut (164 kcal/100 g)
Mövenpick Passion Mango sorbet (typ 80-90 kcal/100 g)
Igår åt jag 1 var av de två översta. Har redan varit och tagit några skedar vardera av varje glass idag.
Jag. är. så. tjock.


Dagarna flyter ihop..

49,6 tror jag det var imorse. Vägde mig nu, 49,9. Har dock ätit lite glass samt druckit iste (1,1 kcal/100 ml)
Imorgon åker jag iväg ett tag... Kommer nog uppdatera ändå, men inte för att det spelar någon roll...
Jag har nämligen inga läsare, haha :)

Glass

Här hade man klarat sig undan med en helt ok middag, sitter och ser på en dokumentär på YouTube när helvetesbilen kommer. Glassbilen.

- Ska vi köpa glass? mamma
- Neej.. jag
- Jo, kom nu!

Jahapp. 2 kulor glass då.
Om jag inte gått ner i vikt tills imorgon dör jag.
Dessutom ska jag shoppa med en nyfunnen vän.
VILL INTE FIKA
Ska jag ta te? Kan jag obemärkt smyga sötningsmedel i?
Ska jag ta cola zero? För misstänksamt?
Säga att jag alltid får massa godis när jag sitter barnvakt senare?
Att vi ska ut och äta sedan och att jag vill inte vara mätt då?

Suck

Huvudvärk, trots ständigt ipren-knaprande.
Inte ätit än idag, inte superhungrig heller.
Håller på att baka majsbröd, ska laga chili con carne ikväll.
Mamma jobbar över, som vanligt. Ska iväg med pappa och köpa skolgrejer så fort bröden är färdiga.
Hoppas jag får övningsköra.
50,0 kg.

Freedom of choice

Finns det ett val att göra?
Vet inte. Måste lära mig att gilla mig själv. Det kommer nog gå lättare bara jag är lite lättare.

Äta duktigt en period (under 500 kcal/dag)
Svälta nån dag
Äta upp sig några dagar
Laxera
Äta
Laxera, och ta sig i kragen
Äta duktigt en period (under 500 kcal/dag)
Svälta någon dag
Äta upp sig några dagar
Laxera
Äta
Laxera, och ta sig i kragen

Ser du mönstret?
Jag är på "laxera, och ta sig i kragen" just nu.
Imorgon är en annan dag.

Tell me whats the use of it all?

Varför, varför, varför?
VARFÖR gör jag såhär?
Ursäkta, men nu tror jag att jag måste vara lite självisk.
Vissa andra som också har det lite jobbigt med sig själva, men som får vård, som är ute i det öppna med det hela verkar tycka så jävla synd om sig själva. Buhu, mamma kramar mig när jag gråter.
Nu vill jag inte bara säga hur synd det är om mig, men om alla som får hålla detta inom sig.
Våra mammor kramar fan inte oss och säger att det är OK när vi ätit över 1000 kalorier på en dag.
Som jag har gjort nu, 3 dagar i rad.
Vet inte hur mycket jag väger.
Vet bara att jag ska svälta som ett barn i somalia med start på lördag. Och ja, jag vet hur det där lät.
Skyll inte på mig, det är inte jag som har sjuka tankar. Det är någon annan.
Vill inte väga 49 kg längre. Det är ett ojämt tal. Jag hatar ojämna tal. Dessutom är mitt BMI 17 då, vilket också är ojämt.
48 klingar bättre, BMI 16,6. Båda talen jämna, och just 48 är bra för att 8 är 2 gånger 4 och det är 2 siffror i talet.
16,6 är fint eftersom decimalen är samma som sista siffran i heltalet.
Jag måste helt enkelt väga 48 kg istället.

You fucking disappoint me
Vet. Jag vet, vet, vet. Jag gör er alla besvikna.
Även mig själv.

Finito

Har varit nere på 48,3 kg, imorse vägde jag 48,7.
Hur kan jag ha gått upp 4 hg på en dag? Jag åt inte mer än normalt antal kcal igår, antagligen mindre.
Fast det var olika vågar iofs. Igår eftermiddag på samma våg som 48,3-vågen vägde jag 48,6.
Det var ju nu det skulle ta slut då. SVÅRT!
Det känns nästan jobbigare nu än innan. Vill bara berätta för någon! Så jag inte kan göra detta mot mig mera.
Men jag vill inte gå upp i vikt! Behöver inte gå ner mer nu, kanske. Men ska fan inte upp.

www.benjerrys.se

Jag skulle döda ett mindre djur för en pint Ben & Jerrys just nu.
Jag skulle döda ett större djur för en pin Ben & Jerrys utan ångest just nu.
Jag vet inte vad jag skulle kunna göra för en pint Ben & Jerrys utan varken ångest eller viktuppgång just nu.

image2  image3

Hallon

Frysta hallon till frukost lunch och middag.
Fast tyvärr blir det även 2 tortilla med fyllning till middag också.
Dagen i övrigt har bjudit på Sprite Zero, tvättning, bankbesök och 50,6 kg.

RSS 2.0